tirsdag 21. februar 2012

Tallerkenhylle ♥

For noen uker siden fikk jeg endelig tak i en tallerkenhylle og det til en svært anstendig pris. Retrorosa heter nettbutikken, som ligger på Bekkestua. Noe motvillig dro jeg med meg gubben for å hente den. Den var opprinnelig blå, noe som appelerte til gutterommet. Selvom den alltid var tenkt å skulle henge på gutterommet syntes jeg blåfargen var fæl, så endte selvsagt med å male den hvit. Kjøpte kroker, som jeg satte i helt nederst for oppheng av småting :)



Syntes den ble svært så dekorativ. Spesielt fin til blåfargen på rommet. Når det er sagt er planen (må være absolutt siste-pri) på et-eller-annet tidspunkt å male rommet hvitt.Vet rett og slett ikke hvor tankene mine var når det rommet ble pusset opp. For ikke å snakke om den stygge strien. Puh, har en jobb der!


Nydelige teak kommoden




På fredag hentet jeg også hjem en nydelig teak kommode, som jeg kjøpte på Finn. Var godt å få ikea-kommoden byttet ut med noe ordentlig. Kommoden er så velholdt at det nesten er synd å gjøre noe med den. MEN... den skal få en herlig makeover. Dette er mitt neste prosjekt, et prosjekt jeg tror vil til å ta litt tid. Gleder meg sånn til det ferdige resultatet :)

fredag 17. februar 2012

Endelig...

er jeg altså igang med bloggingen. Litt skremmende er det å skulle utlevere seg, men Etter utallige timer med surfing på andre blogger ble rett og slett lysten og skrivekløen for stor. Blir gøy å dokumentere ideer, tanker og erfaringer fremover. Så får vi se hvor det går :-)

Vinkasse


Endelig fikk jeg også en flott vinkasse i hus. En tysk en. Har lenge siklet på de. Er vel snart ingen hjem uten, men siden de både er utrolig praktiske og fine, klarte jeg ikke dy meg. 150,- var slett ikke så galt heller (har aldri tålmodighet til å vente på å finne noe sånt gratis)

Den har foreløpig fått en litt bortgjemt plass i lampekroken. Tror dette er en av tingene jeg kommer hjem med, som samboer må bruke litt tid på å venne seg til. Derfor denne plassen. Ha ha! Altså bord til lampa mi, som jeg kjøpte i Dubai for 5 år siden. Har egentlig vært litt lei av lampa, men føler ikke at den er helt klar for pensjonstilværelsen heller...


Nå skal jeg igang med baking. I dag skal 3-åringen feires med brask og bram. Ha en fin lørdag! :)

torsdag 16. februar 2012

Turkis lykke

At mitt første blogginnlegg skulle handle om en vannflaske var vel ikke helt planlagt. Selvom det ikke er en hvilken som helst vannflaske det er snakk om.

Kom nettopp fra vår lokale Jernia-butikk, som om dagen har 70% på hele butikken. Har hatt flere turer innom der i det siste, og i dag rasket jeg altså med meg denne nydelige turkise Stelton flaska. Til den nette sum av 29,-!!! BRA kjøp må en vel ha lov å kalle det



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...