torsdag 31. mai 2012

Arvet

Mitt absolutte favoritt-arvemøbel er dette gamle skapet.
Opprinnelig var det brunt, men ble hvitmalt og med meg hjemmefra og til Oslo for et par år siden.

Det er ikke bare fint, men også utrolig praktisk. Masse god lagringsplass.Babyen vår var 11 dager når vi fotograferte henne hos Drømmefabrikken
Bildet bak er ett av de vi tok der.
bloggen deres ligger flere bilder av prinsessa vår - sukk! Flinke Silje (fotografen)! (måtte bare drømme meg litt tilbake... ) :)Det som også er så fint er at det er plass til masse dill og dall :)

Skålene er fra Iitala og brettet fra Kid Interiør
Bildene bak er laget av Iben Sandemose og Bjørn Saastad
Puppebildet har en finsk kunstner laget, og heldige meg funnet på loppis


Har dere noen arvefavoritter?


Ha en fin torsdag kveld - blogges snart! :)


3 kommentarer:

 1. Fint det skapet altså!
  Har jo sjenken min, er veldig glad i den. Stor affeksjonsverdi, MEN- jeg er redd jeg begynner bli lei det...?! Huff,..har mest lyst på et trendy, kult vitrineskap eller noe..MEN, man kan jo ikke bytte hele tiden.
  Blir jeg altfor lei kan jeg jo bare plassere det i kjellerstuen, Vel det får kose seg her oppe i stuen. Om en stund igjen er jeg vel glad i det igjen kjenner jeg meg selv rett jeg:)

  SvarSlett
 2. Forstår det og er helt enig at det er lett å gå lei av ting. Men, som du sier, så er det greit å kunne flytte litt rundt på ting når man går lei. Og noenting kan man jo male også for å få forandring (tror nok jeg ville vegret meg for å gjøre det med skapet ditt, men...) :)

  SvarSlett
 3. Derfor synes jeg ditt er så fint ! Fordi det er hvitt:) Men ja- hadde nok angret, så det får bare holde sin opprinnelige farge. Vi er jammen heldig da, som har arvet fine sjenker:)
  God helg Solkvinnen!
  God klem:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...