tirsdag 22. mai 2012

Nymalt lykt

Som jeg skrev tidligere ble et par av disse lyktene med meg hjem i helgen. Er ikke veldig glad i disse fargene, så ble en hvit og en stålfarget på meg


Hjemme hos oss varer jula definitivt til påske - og enda litt lenger. Så da jeg i går oppdaget at denne røde versjonen fortsatt stod og blomstret på balkongen var det ikke annet å gjøre enn å gi den en aldri så liten sommerlig makeover.

Tror det er på tide å oppdatere malingsbeholdningen. Faktisk litt lei av turkis nå, men man tager hva man haver :)Hvis noen lurer på hva som skjer med pinnestolen, så kan jeg fortelle at den venter på et par malingsstrøk. Har grunnet den, og lenger kom jeg visst ikke - ENNÅ! ;)


Ha en deilig tirsdag!

Klem


6 kommentarer:

 1. så fin den ble Solkvinnen
  Herlig farge !

  SvarSlett
 2. Flink du er som maler så mye selv:) Kast gjerne litt male energi over til meg - Har noe her jeg burde gjort noe med, men neida- er ingen maler jeg altså. Finner ikke motivasjon. Har du erfaring med spraymaling? Kanskje det er tingen da jeg ikke gidder det andre knotet? :-)

  SvarSlett
 3. Skjønner deg godt for det er ganske kjedelig he he! Har prøvd spraymaling og det går jo noe raskere. Problemet er at det spruter så mye utover at man må gjøre det et sted utendørs, helt vindstille aller helst og med masse papir under i god avstand. Men absolutt et bra alternativ :)

  SvarSlett
 4. Har en tom garasje jeg vettu- da skal jeg jammen prøve det! Kanskje den blir vist frem før jul heheh....

  SvarSlett
 5. Garasje er det perfekte sted for slikt :) Lykke til, blir sikkert superbra!

  klem

  SvarSlett
 6. For en god ide! Har noen slike halvrustede lykter som kanskje kan bli ny =) Takk for hilsen inne hos meg og for at du ville følge meg! Ser vi har ganske mange lignende prosjekter (har bla. hvitmalt kjøkkenflisene våre og spraylakkerte en stol her om dagen). Dette må jeg følge med på!

  Ingeborg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...