torsdag 3. mai 2012

Jeg fant, jeg fant

Det er i år, som i fjor, søppeltømming i gata hvor jeg bor. Hver blokk får besøk av søppelbil, som samler inn rusk og rask som beboere ikke lenger har bruk for. Det er sååå gøy å se hva folk kaster. Og ikke minst hva man kan komme over av egen interesse. Med tanke på at det nylig har vært loppemarkeder, var det overraskende mye bruktbart å finne i disse haugene.


Slike hauger ligger utenfor hver blokkOg ENDELIG fant jeg en stol jeg lenge har vært på leting etter. 
En pinnestol - uten utskjæringer og dill
Den må nok regne med å få et par-tre strøk maling
Malingsprosjektet får vente en stund til - nå venter trening!

Tjalabais :)

4 kommentarer:

 1. ENDA en stol !! dilla på stoler du hehe..Kan jeg spørre hva du skal med alle? Bytter du ut de gamle rundt spisebordet kanskje?
  God trening ! Ble en morgenøkt på meg i dag, godt å være ferdig med det og nyte kvelden:-)
  KLEM !!

  SvarSlett
 2. Forstår godt at du spør He he! Ja, det er nettopp det jeg gjør. Bytter ut de rundt spisebordet. De har blitt så stygge og løse. Tanken var først å male de "nye" i litt forskjellige farger. Det kan bli stilig når jeg får det hvite bordet på plass. Mens jeg akkurat nå heller mot å ha forskjellige stoler, men alle i hvitt.

  Det går veeeeldig sakte med maleprosjektet, så akkurat nå står stolene litt overalt her.

  Så kan trygt si det er soldilla her i gården :)

  SvarSlett
 3. Det blir spennende og se det nye resultatet. Hvilket spisebord har dere kjøpt? Hvitt er kjempefint! Legger du voksduk over da hver gang barna skal sitte med barneaktiviteter? Kunne gjerne tenkt meg hvitt bord selv, føler bare det er så lite barnevennlig?

  SvarSlett
 4. Har kjøpt et av samme type som det gode gamle jeg hadde arvet. Solgte jo det på finn og angret etterpå (er det mulig?) - Men var heldig og fant et helt likt på finn til 300,- for 3 mnd siden ca. Holder på å pusse og male det nå. Det er litt nettere enn det vi har i dag, selvom jeg elsker fargen på denne plata.

  Hvis det males har jeg på duk. Ellers så er det trebord, så de skal få gjøre de fleste aktiviteter på det. Må uansett pusses og males etter en stund, så det gjør ingenting med riper/merker.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...