fredag 9. mars 2012

Lampedilla

Jeg har lampedilla. Så i det siste har jeg solgt unna to lamper på finn, for å få plass og råd til et par nye.


Tivoli-lampa mi solgte jeg i dag, og venter nå på å få hentet hjem den nye, som venter på meg i Drammen. Bilder kommer såsnart den er på plass :) For et par dager siden kom jeg over denne flotte brune 70-talls stålampa, som har fått plass på retrorommet vårt. Drømmer om kjellerstue i den stilen. Imens må snuppa leve med litt retropreg på rommet sitt, som opprinnelig var gjesterom/tv-stue, men som i dag fungerer som en kombi barnerom/gjesterom. Bordlampa, som er i samme stil, måtte selvfølgelig selges. Kan ikke ha to så helt like.

Denne arbeidslampa med industripreg så jeg på en blogg forleden dag, og syntes den var så kjekk, Den kjøpte jeg på Clas Olsson i går, til den nette pris av 129,-. Gubben lo godt når han kom hjem og så den henge oppe "Kødder du nå, eller?" Hva vet vel mannfolk! :)
Den har foreløpig fått plass i sofakroken. Litt sterkt lys er det i den, så jeg må nok finne en annen krok til den etterhvert. Ellers så tror jeg den hadde blitt fin der når bildeveggen, som er et evigvarende prosjekt, kommer på plass på samme sted. Jeg er så lei av speilet over sofaen, så det ryker når alle bildene er fremkalt og rammene har kommet på.

Ha en super helg!

Klem


2 kommentarer:

  1. Clas Olsson lampen tror jeg nesten jeg må kopiere! Tenker den gjør seg fint i kjellerstua jeg:)Så fin pris også da du- me like:-)

    SvarSlett
  2. Mm, ja, den er faktisk ganske dekorativ. Tipper den vil passe perfekt i kjellerstua deres :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...