lørdag 31. mars 2012

Bildeprosjekt

Har de siste dagene hatt fokus på å bli ferdig med bildeveggen. Er såååå lei av sofakroken slik den er i dag. Aller mest gremmes jeg over speilet i GULLfarge, som skal bort bort bort! Tror ikke jeg klarer å selge det, men det skal ned og plasseres langt inne i boden.

Dette rotet har jeg holdt på med noen dager altså. Fått printet ut mange gamle bilder av slektninger, samlet gamle rammer og anskaffet passende paspatur hvor det trengst.
Er flere ting som skal gjøres i denne kroken. Puter skal byttes og ikke minst skal VEGGEN MALES! Hurra! I løpet av våren blir veggen HVIT!Sofaen er jeg veldig glad i. Et knallkjøp vil jeg kalle det. Vi kjøpte den for 3000,- på finn.no. Den er fra BoConcept og så virkelig splitter ny ut når vi fikk den i hus for 2 år siden. Skinnet har jeg lagt i for å skåne trekket litt for jeg tror aldri jeg vil gå lei av den, he he!

Fordelen med å henge bildene opp FØR veggen skal males er at jeg kan angre og bytte plasseringer så mye jeg vil. Kan jo bare sparkle igjen hullene :) Er betongvegger i blokka vi bor i, så må nok leve med bildeveggen etterpå...Satse på vi ikke blir boende for lenge!


God helg videre til dere!


2 kommentarer:

  1. Snart ferdig med bildeveggen vår i trappa vi også. Blitt så fint:)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å se :) Er så fint med en samling med bilder på ett sted

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...