søndag 1. april 2012

Påskestemning hos Home & Cottage

Kikket for moroskyld innom Home & Cottage for å se på nyheter. Har i det siste vært litt lei av den typiske Shabby Chic-stilen, som jeg forbinder H&C med. "A casuel way of living" er hva H&C kaller stilen sin på norsk. Når jeg gikk gjennom vårens sortiment slo det meg at stilen er perfekt å mixe med noe litt mer "moderne".

Home & Cottage er kjent for solide og tøffe tremøbler trukket med stilriktige tekstiler i naturmaterialer. I tillegg finnes det her et mylder av småinteriør, lekre lamper, stilige tepper, vakre tapeter og tekstiler av alle slag.Påskekatalogen for 2012 er nå ute. Verdt å ta en titt kanskje? Her er noen smakebiter og favoritter :)


Tenk å ha en slik kommode på badet. Å blande et gammelt møbel inn i det nye synes jeg er stilig

Dette bordet er en storfavoritt. Å eie et massivt trebord er en drøm. Ville stylet det med nye blanke stoler...Kanskje tolix'er eller noe i jern/aluminium til hadde vært tøft?
Denne kommoden liker jeg også godt. Ville vært fantastisk å ha en slik på kjøkkenet og passet perfekt inn på vårt blanke hvite høyglans-kjøkken :)Flere favoritter....Spesielt trekkspill-lampa og kongleputa liker jeg godt!

På tide å hoppe ut av pysjen og inn i dusjen :) Ha en nydelig søndag!

3 kommentarer:

 1. mye fint her ja !! må inn og ta en titt på home og cottage ! ha en fin søndag !

  SvarSlett
 2. Her var det mye snacks ja ! Tror snart den lotto kupongen MÅ gå inn jeg- så lyst på så mye atte.
  GOD søndagskvist:)

  SvarSlett
 3. Absolutt. MÅ satse på lotto'n!!! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...